12.06.2024

Vezuv Volcano i ove godine generalni sponzor Montenegro Beer Festa!

Izvor:

budva-restaurants budva-old-town budva-tourist-organization budva-marina adriatic-sea

Organizatori i partneri pozivaju sve da prate društvene mreže Montenegro Beer Fest-a i Vezuv Volcana, gdje ih povodom proslave 25 godina od osnivanja Vezuv Volcana očekuju velika iznenađenja!

Održana je press konferencija povodom ponovne saradnje i podrške kompanije Vezuv ovogodišnjem Montenegro Beer Festu. Konferencija za medije započela je obraćanjem Mirka Jovovića iz kompanije MNEvent, organizatora Montenegro Beer Festa, koji je detaljno predstavio ovogodišnji program i istakao važnost podrške generalnog sponzora. On je istakao da posvećenost sponzora omogućava da svake godine bude bolji kvalitet događaja, te najavio da će najveća posjećnost festivala biti upravo ove godine.

Lena Bošković, direktorica korporativnih komunikacija Vezuv grupe, izrazila je zadovoljstvo zbog nastavka saradnje.

“Cetinje će i ovog ljeta biti epicentar vrhunske muzike, zabave i piva i sigurni smo da će ovogodišnje izdanje nadmašiti prethodna. Mislim da je dovoljno razloga koji motivišu da se 26. i 27. jula zaputite u pravcu Cetinja.", poručila je Bošković. Ona je naglasila i da podrška ovogodišnjem Montenegro Beer Festu i to treći put zaredom za njih ima poseban značaj budući da u ovoj godini Vezuv Volcano slavi svoj jubilej 25 godina od osnivanja, pod sloganom “25 godina na svom mjestu”.

Montenegro Beer Fest će se održati 26. i 27. jula na Cetinju, a publiku očekuju nastupi vrhunskih regionalnih muzičkih zvijezda kao što su Kerber, Buč Kesidi, Dubioza Kolektiv, Voyage, Isak Šabanović, Nipplepeople, i specijalni gost Zdravko Čolić, koji će publiku zabavljati preko dva sata 27. jula.

Organizatori i partneri pozivaju sve da prate društvene mreže Montenegro Beer Fest-a i Vezuv Volcana, gdje ih povodom proslave 25 godina od osnivanja Vezuv Volcana očekuju velika iznenađenja.

Ulaznice za festival su već u prodaji i mogu se kupiti na gigstix.me platformi, kao i na svim Tobacco S Press prodajnim mjestima, a podrazumijevaju neograničenu konzumaciju kraft i industrijskih piva, kao i bezalkoholnih pića.

beach budva-marina budva-camps budva-tourist-organization budva-activities
budva-sea budva-hostels budva-yacht budva-events budva-activities

Podijeli