31.12.2019

Kompanija „Vezuv ” pokrovitelj novogodišnjeg turnira „FK Calcio -Volcano Cup 2019“

Izvor: Vezuv

budva-restaurants budva-activities budva-hostels budva-yacht budva-apartments

Kada u FK "Calcio" kažu da je njihova misija da što veći broj djece prepozna sebe u sportu, zavoli sportski način života i što duže ostanu u sportu - oni to stvarno misle i na tome vrijedno rade u toku cijele godine.

Potvrda toga je - preko 200 mališana, redovnih članova, relativno mladog kluba.

Za kraj 2019. godine, pod pokroviteljstvom kompanije „Vezuv“, prepoznate po svojim aktivnostima društvene odgovornosti, klub je tradicionalno organizovao novogodišnju manifestaciju i tom prilikom okupio sve svoje članove i njihove roditelje na dvočasovno druženje uz muziku i razne igre, Deda Mraza koji je dijelio slatke paketiće i egzibicioni turnir za najmadje „FK Calcio-Volcano Cup 2019“. 

Lena Bošković, direktorica marketinga i korporativnih komunikacija kompanije „Vezuv“, istakla je da pored humanitarnog djevovanja, ulaganja u kulturu, znanje i obrazovanje, kompanija „Vezuv“ ulaže i u sport, najvećim dijelom kroz sponzorstva, ali i kroz projekat na koji su jako ponosni „Volcano Sport Support“. 

- Kroz ovaj projekat,  pod sloganom „SPORT JE UVIJEK POBJEDNIK-POBJEDNIČKI RASTIMO“, posvetili smo se mladjoj populaciji i njihovoj što većoj privrženosti sportu i zdravim stilovima života. Iz tog razloga smo i podržali FK“Calcio“ i obezbijedili slatke paketiće za preko 200 mališana uzrasta od 5-12 godina. Nadam se da će paketići malim fudbalerima FK „Calcio“ uljepšati predstojeće praznike - kazala je Lena.

Iz FK "Calcio" poručuju da su ponosni i srećni što su djeca sjajno prihvatila njihov način rada, i da im je drago što mogu da se pohvale da su metode koje sprovode u klubu dovele do izuzetnih rezultata, ali ne samo u smislu pobjede i osvajanje pehara i medalja, već u velikom broju djece koja voli fudbal i sport i rado dolaze na njihove treninge, i tu ostaju.

Podijeli