Karijera

“ Ukoliko ne pokušaš da uradiš nešto drugo osim onoga u čemu si se usavršio, nikada nećeš napredovati i rasti. ”

Ralf Voldo Emerson

Zašto kompanija VEZUV?

Odgovor je jednostavan. Zato što smo renomirani poslodavac, sa tradicijom pružanja vrhunske usluge koja traje 20 godina. U svom stalnom razvoju, usavršavanju i mondernizovanju sistema kontinuirano unapređujemo kvalitet svojih usluga. Zahvaljujući tome, postali smo najveći koncesionar i lider u oblasti priređivanja igara na sreću u Crnoj Gori. Zato što smo društveno odgovorna kompanija, a zaposleni su nam na prvom mjestu. Zato što imamo jak brend. Zato što postoji mogućnost napredovanja, putovanja u inostranstvo ili bilo kojih drugih benefita poput, dodatnog obrazovanja, teambuildinga i još mnogo toga. Zapošljavamo ljude koji su na početku svoje karijere, poštujemo različitost, nudimo bolju budućnost, ostvarujemo ambicije itd. Razvoj kompanije je stabilan i kontinuiran, a glavnu snagu čine više stotina zaposlenih. Da bi uspjeli Vaša želja za uspjehom mora biti veća od Vašeg straha od neuspjeha. Vezuv znači pouzdanost! Cijena uspjeha je težak rad, posvećenost poslu i odlučnost, da bilo pobijedili ili izgubili, date sve od sebe zadatku koji Vam je u rukama.

Razvoj karijere

Uspjeh nije slučajnost. To je težak rad, istrajnost, učenje, obrazovanje, požrtvovanost i najvažnije- ljubav prema onome što radimo ili učimo!

Edson Arantes do Nascimento - Pele

Vezuv omogućava zaposlenima da napreduju u svojim profesijama. Ništa nije nemoguće za onoga ko ima volju pokušati, pa tako smo izdvojili dvoje kolega sa snažnom voljom, da se uvjerite na našim djelima:


Vesna slika

Vesna Popović

Rukovodilac službe za korisničku podršku

Radni angažman u kompaniji „Vezuv“ d.o.o započela sam 2015. godine kao operater u poslovnici, a dalje sam se, za poziciju na kojoj sam trenutno, razvijala

na radnom mjestu operatera u Call centru. Danas, četiri godine kasnije rukovodilac sam Službe za korisničku podršku.

Kako bi veliki sistem, kao što je kompanija „Vezuv” dostigao najveći nivo poslovanja zapošljavaju veliki broj mladih ljudi i ja sam prilikom dolaska u takav tim bila počastvovana i impresionirana.

Trenutna pozicija na kojoj se nalazim omogućava prenos znanja mladim ljudima koji žele da postanu dio našeg tima, što mi je dodatna motivacija za dalje usavršavanje i napredovanje u oblasti kojom se bavim.

Osjećam se kao dio tima, koji se zajedničkim radom i zalaganjem trudi da kompanija „Vezuv“ zadrži ulogu lidera na tržištu i kompanije koja je prepoznatljivapo inovativnosti u oblasti kojom se bavi.
U nastojanju da izbliza vidim kako se moje veliko interesovanje za sport spaja sa profesijom računovodstva, prihvatio sam poziv da dođem u kompaniju „Vezuv“.

Za sedam mjeseci, koliko sam u kompaniji, mogu reći da je ozbiljnost i dinamika posla nevjerovatna. Upoređujući sa drugima računovodstvo samo po sebi nije toliko dinamična profesija. Međutim, ovdje i ta profesija dobija novu brzinu sauočavajući se sa novim i svakodnevnim izazovima i zahtjevima za prilagođavanje situacijama sa terena. Upravo iz tih razloga je spektar znanja koje se u kompaniji „Vezuv“ može steći jako širok i raznovrstan.

Još važniji je kolektiv, stručan i profesionalan, spreman da izađe u susret i prenese znanja i iskustva. Ovdje se osjećam kao dio tima. To su glavni motivi zbog kojih karijeru želim da postepeno dogradim i izgradim upravo u ovoj kompaniji.
Boban slika

Boban Jovanović

Stručni saradnik za finansije i računovodstvo

Kako do posla?

Vrlo lako! Sve što treba da uradite jeste da pošaljete mejl.
Traženje novog posla zahtijeva mnogo strpljenja, energije i vremena posvećenog praćenju novih oglasa na tržištu. Iskoristite priliku da informacije o novim oglasima dobijate direktno, putem e-mail adrese posao@vezuv.me.
Naš proces selekcije se odvija u nekoliko koraka:
Prvo se vrši screening prijava, kada poredimo iskustvo kandidata i zahtjeva oglašenog radnog mjesta, potom se zakazuje intervju. Za viša radna mjesta organizujemo procjenu zahtjevanih znanja, vještina i sposobnosti.

Otvorene pozicije