11.12.2020

NVO “Pčelica“ i kompanija „Vezuv-Volcano“ u humanitarnoj akciji „ Dodaj čaroliju“

Izvor:

budva-marina budva-sea budva-events budva budva-apartments

Doba godine kada članovi NVO Dječiji edukativni centar Pčelica uz podršku brojnih kompanija, institucija i građana, obraduju preko 200 djece novogodišnjim paketićima.Iako je godina koju ispraćamo za sve nas bila teška, u ekonomskom ali i psihosocijalnom smislu, uspijevamo da pripremimo i ove godine novogodišnjie paketiće koji će unijeti radost i toplinu u mnoge domove, djeci koja to najmanje očekuju, a i nama svima koji darujemo. Radost poklanjanja i društveno odgovornog ponašanja krasi oko četrdesetak naših prijatelja, koji su shodno svojim mogućnostima, podržali VIII novogodišnju akciju "Dodaj čaroliju". Paketiće ćemo i ove godine podijeliti djeci u udaljenim seoskim područjima, djeci koja potiču iz socijalno ugroženih porodica, djeci romske populacije i mališanima koji će praznike provesti u zdravstvenim institucijama - izjavila je Đuljdana Bero iz NVO Dječiji edukativni centar Pčelica i dodala da nastoje da paketići stignu na najbezbjedniji način do svih mališana, u čemu će im pomoći kompanija Vezuv strateški partner u ovom projektu.

Kompanija „Vezuv-Volcano“ posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim projektima koji se ogledaju u pomoći najmlađima i zato smo se rado odazvali pozivu dječijeg edukativnog centra Pčelica da se uključimo, a ujedno budemo i strateški partner u humanitarnoj akciji „Dodaj čaroliju“. Svi znamo šta znače novogodišnji praznici, to je vrijeme kada se radujemo i slavimo. Znamo da su novogodišnji praznici omiljenio dio godine svakog djeteta. Sigurni smo da će ovi novogodišnji paketići obradovati najmlađe i u mnogim domovima upotpuniti toplinu novogodišnjih i božićnih praznika . Takođe , kompanija „Vezuv -Volcano“ za cilj ima da što češće sprovodi ovakve aktivnosti i da time motivišemo i druge kompanije da pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija – istakla je Lena Bošković ispred kompanije „Vezuv-Volcano“

Još uvijek ima vremena da se svi uključe i svojim doprinosom učine velika humana djela. Prikupljanje slatkiša, grickalica, knjiga, školskog pribora i nove igračke, ali i podrška u vidu kupljenih (gotovih) paketića, ili finansijskih sredstava za kupovinu istih traje do 17.decembra. Kontakt broj za donacije je 069407834, broj Udruzenja Pcelica ili email dec.pcelica@gmail.com.

Podijeli