29.12.2020

Volcanova specijalna “Poklonijada” posjetila Nikšić, Risan i Podgoricu

Izvor:

budva-hotels budva-registration-fee budva-nightlife budva-camps budva-food

POKLONIJADA karavan kompanije “Vezuv-Volcano” imao je misiju koja je bila veliko uživanje za sve učesnike. Povod je bio, želja da se u susret novogodišnjim praznicima podijele pokloni i donesu radost i osmjesi na prave adrese.

Tradicionalno i ove godine novogodišnji paketići podijeljeni su mališanima specijalnog odjeljenja OŠ “Olga Golović” iz Nikšića, Poklonijada i Djeda Mraz i ovog puta su bili na visini zadatka.

U Risnu Poklonijada “Vezuv-Volcano” je posjetila JU Dom starih “Grabovac” i donirala  sredstva za kupovinu 250 zimskih majica za naše najstarije građane od čega je njih 200 u stanju socijalne potrebe. Svijest o tome koliko je značajna briga o našim najstarijim građanima mora biti stalno aktivna. Nova Godina je uvijek trenutak da sami sebe upozorimo na tu činjenicu.

Na kraju dana Poklonijada se vratila u Podgoricu i obradovala male sportiste članove Karate kluba “Budućnost”. Njih 50 je u Sportskom centru Morača dobilo novogodišnje poklone i uz čestitke ponovljena je maksima “SPORT JE UVIJEK POBJEDNIK- POBJEDNIČKI RASTIMO” pod kojom uspješno djeluje Volcano Sport Support “ projekat pomoći mladim sportistima.

 

Poklonijada je i dalje u pokretu. Sve do 13. januara nove 2021.godine.

adriatic-sea budva-weather montenegro budva-nightlife budva-restaurants
budva-marina budva-beach budva-camps budva-old-town budva

Podijeli