04.12.2021

„Vezuv-Volcano“ donirao 3.000 eur Domu Zdravlja Blok V – Podgorica

Izvor:

beach budva-beach budva-caffes budva-apartments budva-activities


Tradicionalni 13. Diplomatski humanitarni Božićni bazar u organizaciji Međunarodnog kluba žena održan je danas u šoping centru Delta City.

Pored mnogobrojnih ambasada i ove godine prijatelj božićnog bazara je bila kompanija „Vezuv-Volcano“, koja je rado prihvatila poziv Međunarodnog kluba žena da bude dio humanitarnog Božićnog bazara.

Današnja donacija Domu zdravlja Blok V u iznosu od 3.000 eur predstavlja još jednu potvrdu naše opredijeljenosti da budemo društveno-odgovorna kompanija i da pomažemo zajednici u kojoj poslujemo. Svjesni trenutne situacije izazvane COVID -19 i svih izazova s kojima se suočavaju naše zdravstvene ustanove, naš izbor je bio da donacija bude usmjerena za nabavku ultrazvučnog aparata za potrebe organizacione cjeline „Izabrani doktor za žene“. Vjerujemo da će današnja donacija dati podršku da Dom zdravlja Podgorica još snažnije nastavi proces unapređenja primarne zdravstvene zaštite u Glavnom gradu, istakla je ispred kompanije direktorica marketinga i korporativnih komunikacija Lena Bošković.

 

 

 

                                                                                                 Vezuv-Volcano

budva-events budva-nightlife budva-activities montenegro budva-marina

Podijeli