27.09.2022

Niču koševi – Volimo košarku

Izvor:

budva-yacht budva-tourist-organization budva-nightlife budva-camps budva-Montenegro

„Vezuv -Volcano“ je prepoznat kao društveno odgovorna kompanija koja u kontinuitetu ulaže u sport, najvećim dijelom kroz sponzorstva , ali i kroz naš projekat Volcano Sport Support.

Kako je septembar bio u znaku košarke, tačnije EP u košarci , kroz projekat Volcano Sport Support“ pokrenuli smo društveno odgovornu akciju pod sloganom „ Niču koševi – Volimo košarku “ gdje je glavni promoter naš proslavljeni košarkaš Vlado Šćepanović . Akcija je posvećena obnavljanju košarkaških igrališta, i podrazumijeva donaciju koja se sastoji od košarkaške konstrukcije, table , obruča i mrežice, kao i određenog broja košarkaških lopti. U okviru kampanje „ Niču koševi – Volimo košarku “  doniraćemo 5 koševa u pet crnogorskih opština.

Danas smo imali zadovoljstvo da prvu donaciju uručimo opštini Tivat , ispred koje je donaciji primio potpredsjednik Opštine Vladimir Arsić. Donirani koš je postavljen na terenu koji je odredila opština Tivat i koja ga je uredila za ovu namjenu. Svojim prisustvom događaj su uveličali i naši košarkaši i treneri Vlado Šćepanovi i Zvezdan Mitrović , kao i članice ŽKK iz Tivta.

Akciju realizujemo u saradnji sa našim medijskim partnerom TVCG i na ovaj način smo htjeli da ukažemo na značaj povezivanja i zajedničkog djelovanja Vezuv- Volcano i TVCG na doborbit djece i omladine kako bi ih masovnije uključili u bavljenje sportom i njegovanju zdravih stilova života.

 

Podijeli