06.12.2022

Emisija u misiji!

Izvor:

budva-restaurants budva-registration-fee budva-food budva-old-town budva-hotels

U misiji promovisanja i podsticanja razvoja koncepta društveno odgovornog poslovanja, okrenuti zajednici u kojoj poslujemo i uvijek osluškujući njene potrebe, punim srcem smo prihvatili poziv da budemo generalni sponzori 8. sezone Dnevnice, jedine emisije humanitarnog karaktera u Crnoj Gori.


Prethodnih sedam sezona emisija Dnevnica je generisala pomoć socijalno i materijalno ugroženim porodicama i pojedincima u vrijednosti od preko milion eura. Vođeni snažnim emocijama i uspomenama iz prethodne 7. sezone koju je obilježila naša cijenjena koleginica Lena Bošković, ponosni smo što smo dio ovog velikog humanitarnog projekta i što će Lena biti prisutna i u 8. sezoni, ali na malo drugačiji način.


Donoseći priče o tihim junacima koji svakodnevno biju bitke za ono što drugi podrazumijevaju, kao generalni sponzori svake emisije sa ukupnim fondom od 25.000€, kompanija Vezuv-Volcano će dodijeliti i dodatno vaučer u vrijednosti od 300e za kupovinu osnovnih životnih namirnica svakoj porodici za koju se bude radila misija Dnevnica. 

beach budva-sea budva-marina budva-food budva-beach-bar
budva-restaurants budva-marina budva-camps budva-sea budva-events

Podijeli