13.09.2019

Sport je uvijek pobjednik, pobjednički rastimo

Izvor: Vezuv

alt tag for image
Otvoreno prvenstvo ljubavi prema sportu.

Kompanija “Vezuv-Volcano” ove jeseni obilježava 20 godina postojanja.

Kompanija je u svom stalnom razvoju , usavršavanju i modernizovanju sistema kontinuirano unapređivala kvalitet svojih usluga i postala najveći koncesionar i lider u oblasti priređivanja igara na sreću u Crnoj Gori.

Kao društveno odgovorna kompanija prepoznati smo po stalnoj donatorskoj podršci umjetnosti i kulturi, kao i po donacijama humanitarnog karaktera kako u raznim društvenim akcijama tako i u pomoći zdrastvenim ustanovama i institucijama.Posebno smo ponosni na projekat podrške sportu. Kroz projekat „Volcano Sport Support „ smo podržali i podržavamo mnoge sportske ekipe i pojedince.

Povodom jubileja, menadžment kompanije je donio odluku da organizuje Otvoreno prvenstvo ljubavi prema sportu pod sloganom „Sport je uvijek pobjednik ,pobjednički rastimo“. Dvodnevno prvenstvo će se održati 14. i 15. septembra 2019.godine u Podgorici na Trgu nezavisnosti s početkom od 17h.

Prvog dana svoje pokazne treninge će odraditi predstavnici juniorskih klubova KK „All Star“, Ženski odbojkaški klub „Blok“, Karate klub „Budućnost“ i Džudo klub „Stara Varoš. Drugog dana je predviđen U18 3x3 turnir u tehničkoj organizaciji „3x3 Montenegro“ koji ulazi u zvanični FIBA kalendar, takmičenje u igri 1 na 1 i takmičenje u šutiranju trojki.

Prvenstvo će okupiti preko 400 mladih sportista uzrasta do 18 godina.

Ponosni na rezultate poslovanja „Vezuv-Volcano“ će i ubuduće kroz projekat Volcano Sport Support podržavati sport, zdrave stilove života kod djece i mladih kao i humanitarne akcije.

Podijeli